Körös-Maros Vidékfejlesztési és Ökogazdálkodási Alapítvány

VERBA DOCENT projekt

Árajánlati dokumentáció csomag az alábbi e-mailen kérhető: panka@biotej.hu

Ügyiratazonosító:  2021_1_KMA

Tárgy: Beszerzési hirdetmény oktatási épület és szociális garzonház berendezési és felszerelési tárgyainak szállítására

Tisztelt Ajánlattevő!

A Körös-Maros Vidékfejlesztési és Ökogazdálkodási Alapítvány az Interreg V-A Románia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 ROHU 380 azonosító jelű projektjének megvalósítása keretében jelen beszerzési hirdetmény keretében ajánlatot kér Önöktől az alábbiak szerint.

1. Az Ajánlatkérő szervezet neve, címe, további elérhetőségek:

Körös-Maros Vidékfejlesztési és Ökogazdálkodási Alapítvány

Cím:           5711 Gyula, Külterület 4.

adószám:    18387830-2-04

Ügyintéző: Ráki Zsolt

telefon:       30/216 9806

email:         raki@biotej.hu

További információk kizárólag a fenti elérhetőségeken szerezhetők be!

2. A jelen beszerzési felhívás tárgya:

Az Interreg V-A Románia-Magyarország Együttműködési Program ROHU-380 azonosító jelű projektjének keretében megvalósuló oktatási épület és szociális garzonház berendezési és felszerelési tárgyainak szállítására.

A Körös-Maros Vidékfejlesztési és Ökogazdálkodási Alapítvány az aradi Excelsior (Asociatia pentru Promovarea Valorilor Naturale si Culturale ale Banatului si Crisanei) Egyesülettel együtt a „VERBA DOCENT” Felnőttképzés az egészséges élet és a fenntartható életkörnyezet területén elnevezésű program keretében, hátrányos helyzetű személyek részére képzések megszervezését és lebonyolítását tűzte ki célul. A felnőttképzéseken résztvevő személyek egy része messzebbről érkezik, lakhatásuk illetve bejárásuk más módon nem, vagy nehezen biztosítható, ezért számukra a projekt keretén belül egy Oktatási és Szociális Garzonház kerül megvalósításra. Az épület teljeskörű berendezésére, felszerelési és használati eszközeire várja az Alapítvány az ajánlattevők írásbeli ajánlatát jelen beszerzési hirdetmény keretein belül.

3. Az ajánlatok terjedelme:

Az ajánlatokat az egyértelműség, átláthatóság és összehasonlíthatóság érdekében a megadott formai követelményeknek megfelelően kell elkészíteni és beküldeni.

Lehetőség van teljeskörű illetve termékkörönkénti részajánlat megtételére is, akár egy-egy termékkörre is adható részajánlat.

A Beszerzési hirdetmény tételeit, azaz az beszerzendő termékek körét (eszközlistát) az 1. számú melléklet tartalmazza. Kizárólag korábban nem használt, új, kifogástalan állapotban lévő termékekre vonatkozó ajánlatok kerülhetnek elfogadásra.

Termékkörök, részajánlati csomagok:

  1. Bútorok
  2. Beépíthető konyhai eszközök
  3. Árnyékolók és rovarhálók
  4. Háztartási műszaki eszközök
  5. Az 1-4. pontban beszerzendő tárgyak összeszerelése, bekötése, telepítése.
  6. Konyhai és fürdőszobai eszközök, egyéb felszerelések

Általános követelmények:

Stílus: A műemléki környezetben 2020-21-ben kialakított oktatási épület és garzonház külső megjelenése harmonikusan illeszkedik az ingatlanon lévő XIX. sz.-i klasszicista kúria stílusához, arányaihoz. Belül tágas, jól kihasználható terek, helyiségek vannak. A hagyományos anyagok (pl. fa nyílászárók) alkalmazása mellett - tudatosan modern belső építészeti és épületgépészeti technológia (pl. energiatakarékos fűtés-hűtés rendszer, üvegajtó, nagy felületű burkoló lapok (120x60 cm), tarkett padlóburkolat, tágas vizesblokkok, nagyméretű bevilágító felületek) kerültek kialakításra. Meleg, natúr és világos színvilággal készültek az épület burkolatai illetve a falfelületek.

A bútorokkal kapcsolatos elvárások: harmonizálni kell a belső anyagokkal, stílussal, színekkel, így általános elvárás:

  1. Méretükben szolidabb bútorok a túlzsúfoltság elkerülése érdekében, de az adott funkció kielégítésére megfelelők legyenek! A mellékletben közölt méretektől legfeljebb 5%-kal térhetnek el.
  2. Anyagában és stílusában – természetes, tartós és színben harmonizáló anyagok preferáltak (világos, natúr, fa, bőrkárpit, stb.), stílusban illeszkedjen a belső térhez, kicsit modernebb, letisztultabb (sallangoktól mentes), színben a belső terek színeivel összhangban lévő (nem rikító, lehetőleg kevés szín kombinációval).
  3. A bútorok könnyen tisztítható felületekkel kell, hogy rendelkezzenek (pl. bőr, fa, mosógépben mosható védőhuzat). A szövettel (kárpittal) fedett, nehezen tisztítható, fertőtleníthető felületek kerülendők.

A 2. és 4. ajánlati csomagban megajánlandó elektromos eszközök csak 2019-2021-ben gyártott, magyarországi márkaképviselettel és szervizháttérrel rendelkező, új termékek lehetnek. Minden eszköznek magyar nyelvű felülettel, magyar kezelési útmutatóval kell rendelkeznie.

Valamennyi eszközökről részletes specifikációt vagy pontos típusmegjelölést kell mellékelni az ajánlathoz.

Beszállítókkal kapcsolatos elvárások, preferenciák, értékelési szempontok:

  1. Részajánlatok adására lehetőség van.
  2. Referencia igazolás szükséges. Referencia igazolásként az ajánlat tárgyához kapcsolódó, az ajánlat (részajánlat) értékének 20%-át meghaladó, 2019 vagy 2020 évben megvalósult értékesítésre vonatkozó nyilatkozat is elfogadásra kerül.                                    

4. A beszerzés becsült értéke:

Tervezett összes bekerülési költség Nettó: 12.000.000 Ft + ÁFA, mely magában foglalja az 1. sz. mellékletben feltűntetett valamennyi termék és a kapcsolódó járulékos szolgáltatások (szállítás, telepítés) összes költségét.

5. Ajánlattételi (beérkezési) határidő: 2021.02.12.  15 óra 30 perc

6. Ajánlattétel módja:

Ajánlattevő a mellékelt Ajánlattételi adatlap és az 1. számú melléklet kitöltésével személyesen vagy postai úton, illetve az adatlapon megadott e-mail címéről ajánlatkérő kapcsolattartási e-mail címére küldött ajánlat benyújtásával pályázhat.

Az e-mailben küldött ajánlatokat is aláírással és cégbélyegzővel kell ellátni, és 3 munkanapon belül postai úton is meg kell küldeni Ajánlatkérő részére.

7. Ajánlatok elbírálása, teljesítés

A határidőn túl beérkezett ajánlatok elutasításra kerülnek.

A határidőre beérkezett ajánlatok vonatkozásában Ajánlatkérő 1 alkalommal hiánypótlást illetve kiegészítő tájékoztatást kérhet az Ajánlattevőktől, melynek megválaszolására 2 munkanapot biztosít.

Ajánlatkérő az írásbeli ajánlatokat értékeli, és a formailag, valamint a műszaki specifikációban szereplő paramétereknek megfelelő, legalacsonyabb összegű ajánlat alapján választja ki a szállítót. A döntés/megrendelés várható időpontja 2021. február 16.

8. Teljesítés

Szállítási határidő: a megrendeléstől számított maximum 30 nap, de legkésőbb 2021.03.31.

A teljesítés helye: Oktatási központ és szociális garzonház, 5711 Gyula, Széchenyi u. 71.

9. Pénzügyi teljesítés

A megrendelés/szerződéskötés esetén a teljesítést megelőzően Ajánlattevő 1 db maximum 20%-os mértékű előlegszámlát és a hiánytalan és hibamentes teljesítést követően 1 db (vég)számlát nyújthat be. A fizetési határidő a számla érkeztetésétől számított: 8 nap.

10. Egyéb információk

  • Ajánlatkérő fenntartja a jogát az eljárás eredménytelenségének kihirdetésére.
  • Ajánlatkérő fenntartja a jogát az ajánlatok visszautasítására és a szerződés meg nem kötésére, amennyiben a kapott legalacsonyabb összegű ajánlat (vagy a legalacsonyabb összegű részajánlatok összege) jelentősen meghaladja a beszerzés 4. pontban megadott becsült értékét.  
  • Ajánlatkérő fenntartja a jogát az ajánlatok visszautasítására amennyiben Ajánlattevő személye vagy kapcsolt vállalkozása nehéz helyzetben lévő vállalkozásnak minősül, csőd, vagy felszámolás eljárás, végrehajtás alatt áll, vagy az ajánlatban foglalt termékek minőségével, jellemzőivel kapcsolatban kérése nem ad megfelelő tájékoztatást, vagy a termékek nem illeszkednek az épület méretéhez és stílusához.
  • Ajánlatkérő 2021. február 4 és 11. között munkanapokon 9-15 óra között helyszíni felmérésre és adategyeztetésre biztosít lehetőséget az ajánlattevők részére.
  • Jelen hirdetmény keretében beszerzendő termékek körére vonatkozóan a kapcsolódó projekt támogatási szerződése lényegi változtatását tartalmazó módosítási kérelem kerül benyújtásra az Ajánlatkérő részéről, melynek elutasítása esetén okafogyottá válik a tervezett beszerzések részének vagy egészének a megvalósítása, így Ajánlatkérő ezen beszerzési felhívást feltételesen hirdeti meg, és az annak eredményeként létrejövő, beszerzésre irányuló szerződések feltételesen kerülnek megkötésre, illetve a megrendelések feltételesen kerülnek megküldésre; hatályba lépésük feltétele a beszerzések támogatásáról szóló pozitív döntés.

Amennyiben Ajánlatkérő támogatási szereződésének jelen beszerzéshez kapcsolódó módosítási kérelmét a projekt Irányító Hatósága elutasítja, akkor a beszerzési szerződések nem lépnek hatályba, a megrendelés nem válik kötelező érvényűvé, mivel Ajánlatkérő nem lesz képes a jelen eljárásban beszerezni kívánt eszközök finanszírozására kizárólag saját forrásból.

Gyula, 2021. február 4.                    

Tisztelettel:

Ráki Zsolt

projektmenedzser asszisztens

Ajánlattételi adatlap  2021_1_KMA

I.            Ajánlattevő adatai:

Cégnév:

 

Székhely:

 

Adószám:

 

Telefonszám:

 

E-mail cím:

 

Kapcsolattartó neve:

 

            e-mail címe:

 

II.            Ajánlat tárgya:

A Körös-Maros Vidékfejlesztési és Ökogazdálkodási Alapítvány (5711 Gyula, Külterület 4. adószám: 18387830-2-04) Interreg V-A Románia-Magyarország Együttműködési Program ROHU-380 azonosítójelű nyertes pályázatának megvalósításához kapcsolódó oktatási épület és szociális garzonház berendezési és felszerelési tárgyainak szállítására a beszerzési hirdetményben foglalt információk, követelmények és a mellékelt műszaki specifikáció szerint.

III.          Ajánlati ár:

Az ajánlatkérés tárgyára az alábbi ajánlati árat adom:

Részajánlat-tételi csomag:

Nettó összeg (Ft)

ÁFA (Ft)

Bruttó összeg (Ft)

1. Bútorok

 

 

 

2. Beépíthető konyhai eszközök

 

 

 

3. Árnyékolók és rovarhálók

 

 

 

4. Háztartási műszaki eszközök

 

 

 

5. Az 1-4. pontban beszerzendő tárgyak összeszerelése, bekötése, telepítése.

 

 

 

6. Konyhai és fürdőszobai eszközök, egyéb felszerelések

 

 

 

Összesen:

 

 

 

Melléklet: Ajánlati részletező a szállítandó termékek típusra és paraméterei vonatkozó információkkal

 

IV.          Vállalt szállítási határidő: a megrendeléstől számított …… nap

V.             Ajánlat érvényessége

Ajánlatomat a benyújtást követő ………  napig (min. 30 napig) fenntartom.

Dátum: …………., 2021. ……………….

                                                        ……………………………………..

                                                   Ajánlattevő cégszerű aláírása

Küldendő 2021. február 12. 15:30-ig:

Postai úton: Körös-Maros Vidékfejlesztési és Ökogazdálkodási Alapítvány

Cím: 5711 Gyula, Külterület 4.      és e-mailben: Aláírást követően szkennelve, pdf formátumban: raki@biotej.hu

 

Az 1. számú melléklet kötelezően kitöltendő az Ajánlattételi adatlapon kitöltött részteljesítéseknek megfelelő részekkel. Az eredeti, működő excel táblát kérje a panka@biotej.hu email-címről.

2021_1_KMA  sz. Beszerzési hirdetmény 1. számú melléklete
Körös-Maros Vidékfejlesztési és Ökogazdálkodási Alapítvány
RO-HU 380 sz. "Verba Docent" projekt oktatási épület és szociális garzonház berendezéséhez
a beszerzendő termékek tételes listája, ajánlati részletező
Ajánlattevő:       
Cégnév:     
Székhely:     
Adószám:     
1. Bútorok       
Típus, Márka, Megnevezés, egyéb azonosító db/ készlet Termék leírása nettó egységár nettó érték ÁFA értéke bruttó érték
  2 Franciaágy matraccal, méret: 160 x 200 cm   0    
  12 Ágy matraccal, összetolható 90 x 200 cm, összetolható   0    
  10 Komód 2-3 hosszú fiókkal (maximum  100 cm magas)   0    
  3 Gardrób szekrény sz: 150 x ma: 230 x mé: 40 cm   0    
  1 Gardrób szekrény: 125 x 230 x 60 cm   0    
  4 Gardrób szekrény: 150 x 230 x 60 cm   0    
  2 Gardrób szekrény:  75 x 200 x 60 cm   0    
  16 Asztal: 120 x 70 cm asztallappal oktatóterembe   0    
  8 Asztal: 75 x 75 cm asztallappal apartmanokba   0    
  4 Konyhaszekrény: 1,85 m hosszú alsószekrények beépített mosogatótálcával és csapteleppel beépíthető hűtőnek és főzőlapnak kialakított nyílások, ajtók   0    
  1 Konyhaszekrény: 4,7 m hosszú alsószekrények beépített mosogatótálcával és csapteleppel beépíthető magas hűtőnek, fenti sütőnek és főzőlapnak kialakított nyílások, ajtókkal   0    
  3 Bőrkanapé, nem kihúzható   0    
  8 Bőrkanapé, kihúzható (ágyazható), két személynek   0    
  45 Tárgyaló szék apartmanokba és az oktatóterembe, komfortos, puha felület   0    
  16 Asztal 55 x 45 x 40 cm   0    
  16 Asztal 70 x 60 x 45 cm   0    
  10 Bőr fotel   0    
  5 Függönykarnis szett 120-200 cm hosszú rúddal   0    
  1 Függönykarnis szett 200-380 cm hosszú rúddal   0    
  2 Függönykarnis szett duplasínes 120-200 cm hosszú rúddal   0    
  4 Függönykarnis szett duplasínes 200-380 cm hosszú rúddal   0    
  12 Sötétítő függöny párban (140x300 cm)   0    
  7 Áttetsző függöny párban (140x300 cm)   0    
  1 Étkezőasztal, kihúzható 10 személyes   0    
  1 Polc háztartási helyiségbe (80x150x40 cm)   0    
      Összesen: 0 0 0
2. Beépíthető konyhai eszközök       
Típus, Márka, Megnevezés, egyéb azonosító db/ készlet Termék leírása nettó egységár nettó érték ÁFA értéke bruttó érték
  4 Beépíthető kishűtő 140 l, legalább "A" energiaosztály   0    
  1 Beépíthető kombinált nagyhűtő 200+50 l legalább "A" energiaosztály   0    
  4 Beépíthető főzőlap kétzónás, legalább "A" energiaosztály     0    
  1 Beépíthető főzőlap négyzónás, legalább "A" energiaosztály   0    
  1 Beépíthető sütő, legalább "A" energiaosztály   0    
  1 Beépíthető mosogatógép 12 terítékes, legalább "A" energiaosztály   0    
      Összesen: 0 0 0
3. Árnyékolók és rovarhálók ablakokra az ablaknak megfelelő színű anyaggal       
Típus, Márka, Megnevezés, egyéb azonosító db/ készlet Termék leírása nettó egységár nettó érték ÁFA értéke bruttó érték
  22 Tetőablak árnyékoló 70 x 130 cm   0    
  9 Rovarháló tetőtéri ablakhoz  80x 170 cm, üvegszálas, UV álló anyagból, rolós (felhúzható) szerkezettel.   0    
  8 Rovarháló ablakra 100 x 175 cm , üvegszálas, UV álló anyagból rolós (felhúzható) szerkezettel.   0    
      Összesen: 0 0 0
4. Háztartási műszaki eszközök       
Típus, Márka, Megnevezés, egyéb azonosító db/ készlet Termék leírása nettó egységár nettó érték ÁFA értéke bruttó érték
  10 Állólámpa   0    
  6 Asztali lámpa   0    
  26 LED izzó   0    
  8 Televízió, smart, FHD, 32" + fali konzol a rögzítéshez, "A" energiaosztály   0    
  1 Televízió, smart, FHD, 43" + fali konzol a rögzítéshez "A" energiaosztály   0    
  4 Mikrohullámú sütő, 20l,   "A" energiaosztály   0    
  1 Szárítógép, "A+" energiaosztály, 5 év garancia   0    
  1 Mosógép 9 kg, "A+" energiaosztály, 5 év garancia   0    
  5 Kávé-teafőző   0    
  1 Presszó kávéfőző   0    
  1 Vízforraló   0    
  2 Porszívó, száraz-nedves, +1000W.    0    
  1 Gőzölős vasaló állvánnyal   0    
  1 Páraelszívó   0    
  2 Kenyérpirító   0    
      Összesen: 0 0 0
       
5. Az 1-4. pontban beszerzendő tárgyak összeszerelése, bekötése, telepítése     nettó egységár nettó érték ÁFA értéke bruttó érték
             
       
6. Konyhai és fürdőszobai eszközök, egyéb felszerelések       
Típus, Márka, Megnevezés, egyéb azonosító db/ készlet Termék leírása nettó egységár nettó érték ÁFA értéke bruttó érték
  10 Szőnyeg 130 x 180 cm   0    
  45 Kéztörlő 50x100 cm   0    
  45 Fürdőlepedő 60 x 140 cm   0    
  12 Lepedő 140x200 cm, gumis   0    
  36 Lepedő 90x200 cm, gumis   0    
  4 Lepedő 160x200 cm, gumis   0    
  40 Ágyneműhuzat a lenti ágynemű méretéhez igazodva   0    
  16 Párna alacsony   0    
  16 Párna magas   0    
  32 Paplan (150x200)   0    
  54 Üvegpohár (3 dl)   0    
  50 Bögre   0    
  54 Kávéscsésze aljjal   0    
  40 Evőeszköz készlet 40 főre (kanál,villa,kés és kiskanál)   0    
  42 Tányérkészlet 42 főre (kis, lapos és mélytányér)   0    
  8 Vizeskancsó 1l   0    
  5 Fém dugóhúzó   0    
  2 Tésztaszűrő   0    
  6 Fakanál   0    
  6 3 darabos kiszedő, merő készlet   0    
  24 Tányéralátét   0    
  10 Szervírozótál   0    
  1 Serpenyő 32 cm-es   0    
  4 Serpenyő 24-cm-es   0    
  4 3 db-os edénykészlet tetővel (1-3l)   0    
  1 4 db-os edénykészlet fedővel (1-5 l-ig serpenyővel (28cm)   0    
  12 Fűszerszóró készlet   0    
  10 Műanyag tárolók min. 0,5 l   0    
  6 Evőeszköztartó    0    
  12 Konyhai törlőrongy   0    
  6 Reggeliző késkészlet (4 db-os)   0    
  5 Nagy késkészlet (3 db különböző méretű késsel)   0    
  16 Fürdőszobai szőnyeg 50x80 cm   0    
  11 WC kefe   0    
  11 Álló WC papír tartó   0    
  14 pedálos szemetes 12l   0    
  10 Pedálos szemetes rozsdamentes fém 5 l   0    
  8 Törölközőtartó szék vagy kispolc 35x60x60 cm magas fürdőszobába   0    
  13 Fogas (6 ágú falifogas)   0    
  2 Szárítóállvány   0    
  20 Képkeretek (30 x 40 cm vagy nagyobb)   0    
  12 Ágytakaró 150x220   0    
  2 Ágytakaró 230 x 200   0    
  3 Lábtörlő   0    
  4 felmosó szett   0    
  4 seprű lapáttal   0    
  15 mosogatószivacs   0    
  15 mosogatórongy   0    
  5 padlófertőtlenítő (l)    0    
  5 szanitertisztító fertőtlenítő és vízkőoldó (l)   0    
  5 mosogatószer (l)   0    
  5 mosószer (l)   0    
  5 öblítőszer (l)   0    
  12 folyékony szappan adagolós   0    
  3 öntapadós papírtörölköző-tartó a közös mosdókba   0    
      Összesen: 0 0 0
    Mindösszesen:   0 0 0
Alulírott Ajánlattevő képviselője  nyilatkozom, hogy az ajánlatomban  illetve a fenti ajánlati részletezőben feltűntettett termékek korábban nem használt, új termékek, melyek megfelelnek a vonatkozó európai irányelveknek, szabványoknak, illetve az azokat átültető magyar jogszabályoknak, szabványoknak, környezetvédelmi és biztonsági előírásoknak.
…………...................……………………………..
Ajánlattevő cégszerű aláírása
Kelt: …..................   p.h.        
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 42
Heti: 12
Havi: 226
Össz.: 43 361

Látogatottság növelés
Oldal: 2021/1 Hirdetmény Berendezések és felszerelések 1.-Befejezett hirdetés
Körös-Maros Vidékfejlesztési és Ökogazdálkodási Alapítvány - © 2008 - 2024 - verbadocent.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »